نوشته شده توسط : mar

روش های خم کاری ورق

باتوجه‌به ضخامت جنس ورق استفاده شده و طرح موردنظر روش های خم کاری انواع ورق های فلزی متفاوت است و روش‌های مختلف و دستگاه‌های کاربردی متفاوتی وجود دارد. باتوجه‌به این موارد خمکاری ورق به دو روش کلی انجام می‌شود که عبارت است از:

  • خم کاری با سرد کردن ورق
  • خم کاری با گرم کردن ورق

روش اعمال نیرو به ورق و نوع نیروی وارد شده تفاوت اصلی در انواع روش‌های خمکاری است. براین‌اساس روش‌ های خم کاری ورق عبارت‌اند از:

۱. انواع خم کاری ورق؛ خم کاری چرخشی

در خم کاری ورق به روش چرخشی دستگاه مجهز به دو تکیه‌گاه منحنی است که این دو تکیه‌گاه بر روی یک محور به یکدیگر متصل می‌شوند. ورق موردنظر در خم کاری چرخشی بر روی محور قرار می‌گیرد و نیروی فشار تحت پرس به شکلی وارد می‌شود که دونیم دایره به هر سمت چرخیده و زاویه تشکیل می‌دهند. ورق فلزی موردنظر که بر روی این دو نیم‌دایره قرار دارد تحت همان زاویه خم می‌شود. در روش خم کاری چرخشی رایج‌ترین نوع دستگاه دارای ۲ رول نیم‌دایره شکل است؛ اما در بازار دستگاه‌هایی هستند که از یک رول نیم‌دایره تشکیل شدند.

۲. خم کاری فشاری

در بین روش های خم کاری ورق، روش خم کاری فشاری داریم. این نوع خم‌کاری برای لوله‌های فلزی کاربرد دارد. در خم کاری فشاری قالب ثابت است و محور لغزان به‌دور قالب در حال چرخش است که با این فرایند لوله به داخل قالب فشار داده می‌شود.

مقاله پیشنهادی:   راهنمای ۰ تا ۱۰۰ اجرای فلاشینگ پنجره

۳. رایج ترین روش خم کاری ورق؛ خم کاری پرسی

در میان انواع روش های خم کاری فلزات رایج ‌ترین روش خم کاری پرسی است. برای ایجاد خم‌های  U شکل با کمک دستگاه پرس به ورق تخت فلزی نیروی لازم اعمال می‌شود. باتوجه‌به نحوه قرارگیری قالب U شکل در پایین دستگاه و سمبه U شکل سنگین در بالای دستگاه، ورق فلزی صاف داخل قالب قرار می‌گیرد و نیرو از بالا توسط سمبه بر ورق اعمال می‌شود. در روش خم کاری پرسی از دستگاه کمپرسور جهت اعمال نیرو استفاده می‌شود که دستگاه کمپرسور انواع مختلفی مانند پنوماتیکی، هیدرولیکی و مکانیکی دارد. برای خم‌شدن قطعات کوچک فلزی از دستگاه پرس پنوماتیکی استفاده می‌شود. اگر نیاز به فشار کمتری باشد از دستگاه پرس مکانیکی کمک گرفته می‌شود.

۴. روش های خم کاری ورق؛ خم کاری به روش نورد شدن

برای ساخت مخروط و لوله از خم کاری به روش نورد شدن استفاده می‌شود. اینکه بتوان یک یا چند خم را به طور هم‌زمان انجام داد به تعداد رول‌ها و ظرفیت دستگاه بستگی دارد. در عملکرد ساده‌ترین نوع دستگاه به روش نورد شدن، یک غلتک در بالا و دو غلتک در پایین قرار گرفته است. ورق صاف فلزی بین رول‌ها قرار می‌گیرد و به‌صورت رفت و برگشتی آن قدر تحت خمش بین رول‌ها قرار می‌گیرد که به انحنا و شعاع مدنظر برسد.

۵. خم کاری گونیایی

در ایجاد شکل V در روش های خم کاری ورق از روش خم کاری گونیایی استفاده می‌شود. در این روش سه نوع خم‌شدن ضرب سکه‌ای، مماسی و با تماس کم را داریم که بستگی به نوع تماس قسمت اعمال بار دستگاه با ورق اولیه دارد.

علاوه بر روش‌های گفته شده از دستگاه‌های مختلفی برای خم‌کاری فلزات و فولاد در صنایع مختلف استفاده می‌شود. برای آشنایی بیشتر می‌توانید مقاله خم کاری؛ انواع دستگاه های خم کاری در صنعت را مطالعه کنید.

 



:: بازدید از این مطلب : 9
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 24 آبان 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : mar

برش لیزر پانل های دکوراتیو

برش لیزری یکی از روش‌های عالی برای برش نواحی مختلف و از جمله دیوارهای دکوراسیون‌های داخلی و خارجی است و موجب زیبایی و جان‌بخشی محیط می‌شود. یکی از ابزارهای مهم و محبوب برش لیزری پنل دکوراتیو فلزی است. برش‌ها توسط دستگاه‌های برش لیزری انجام می‌شوند. پانل های برش لیزری دکوراتیو فلزی طرح‌های متنوع و مختلفی دارند که بر اساس خلاقیت طراحان و سازگاری با محیط‌های مختلف می‌توان از آنها استفاده کرد. یکی دیگر از مواردی که از این ابزارها برای زیبایی دکوراسیون استفاده می‌شود و طرف‌داران زیادی دارد استفاده از ورق‌های طرح‌دار است. این ورق‌ها بعد از برش طرح دلخواه طراحی و تولید می‌شوند. دلایلی که باعث افزایش محبوبیت این پانل‌ها شده عبارت‌اند از:

  • سرعت نصب
  • استحکام بالا
  • طرح‌های متنوع
  • پنهان‌کردن عیب‌های ساختمان
  • مدرن و شیک‌بودن پانل‌ها

مزایای کاربرد پانل برش لیزری

به‌جای استفاده از یک تابلوی طبیعت یا نقاشی می‌توانید دیوار خانه یا محل کار خود را بسیار خلاقانه تزیین کنید. برش لیزر پانل ها به شما این امکان را می‌دهد ‌تا با استفاده از پانل های برش لیزری روحی تازه به فضای خانه یا شرکت خود ببخشید. می‌توانید از کلکسیون متنوع سبک‌ها، رنگ‌ها و فلزات آنچه را که می‌خواهید انتخاب کنید تا طراحان و معماران داخلی، دکوراسیونی منحصربه‌فرد برای فضای داخلی شما خلق کنند. یکی از روش‌های برجسته‌کردن طرح در فضای دکوراسیون استفاده از نور پس‌زمینه است. نورهای ملایم و کم برای فضای رمانتیک و نورهای روشن برای جشن و مهمانی بکار می‌روند. از طرف دیگر نصب چراغ‌های پس‌زمینه موجب صرفه‌جویی در مصرف انرژی می‌شود. در ادامه به چند مورد از کاربردهای پانل های برش لیزری می‌پردازیم.

مقاله پیشنهادی:   آشنایی با انواع ورق سیاه و کاربرد آن

کاربرد پانل برش لیزری

پانل برش لیزری دارای کاربردهای متنوع و جذاب است. می‌توانید کاربرد و طرح موردنظر  خود را تعیین کنید و ادامه کار را به طراحان و معماران متخصص و خلاق بسپارید.

۱. پانل برش لیزری برای صفحه پنجره

پانل‌های نمای پنجره مرز بین فضاهای داخلی و خارجی را جذاب می‌کنند و فضایی متفاوت به وجود می‌آورند. این پانل‌ها را می‌توان با چوب و فلز در طرح‌های متنوع و زیبا مطابق با دکوراسیون داخلی و خارجی ساخت. پانل‌ برش لیزری علاوه بر زیبایی به‌عنوان عایق حرارت و نور هم کاربرد دارد. پانل‌ها بر خلاف پنجره‌های سنتی در تأمین امنیت و حریم خصوصی بسیار عالی هستند و ۷۰ درصد دید از بیرون را مسدود می‌کنند. از طرف دیگر از ورود نور شدید خورشید به داخل جلوگیری می‌کنند و نور طبیعی مناسبی وارد فضای داخلی منزل می‌شود.

۲. پانل های برش لیزری روکش دیوار

این پانل‌ها در مقایسه با قاب‌های پوشش‌دهنده سنتی و معمولی گزینه بهتری هستند. پانل‌های روکش دیوار از ورق‌های طراحی‌شده با برش لیزری ساخته می‌شوند. برخلاف تابلوها که باگذشت زمان آسیب می‌بینند، فلز و استیل بکار رفته در این پانل‌ها دوام بالایی دارد و اغلب طرح‌ها منحصربه‌فرد هستند.

۳. پانل برش لیزری دروازه و گیت

برای ایجاد گیت ورودی با طرح اختصاصی طراحی ورق‌های برش لیزری برای پانل‌های دروازه ایده‌ای عالی است. می‌توان از این پانل‌ها به‌عنوان صفحه مستقل، پس‌زمینه تزیینی یا جداکننده اتاق استفاده کرد.

۴. پارتیشن‌های ساخته شده با پانل های برش لیزری

اگر می‌خواهید فضای منزل یا محیط کار شما یک طراحی شیک و منحصربه‌فرد داشته باشد، می‌توانید از پارتیشن‌های ساخته شده با پانل های برش لیزری استفاده کنید. صفحات فلزی برش لیزری از مواد مختلف مانند مس، استنلس‌استیل و انواع فلزات تهیه می‌شوند. این پارتیشن‌ها برای اغلب فضاها کاربردی و جذاب هستند.

۵. پانل برش لیزری برای نورگیر

کسانی که دوست دارند در حیاط منزل خود آلاچیق بسازند استفاده از پانل‌های نورگیر آلاچیق روشی منحصربه‌فرد برای ایجاد سایه و طراحی خلاقانه به فضای بیرونی است. این پانل‌ها برای سایه‌دار کردن قسمت‌هایی که زیر نور شدید آفتاب هستند بسیار کاربردی است. این پانل‌ها با متعادل‌سازی نور طبیعی خورشید سبکی مدرن و جذاب به فضا می‌بخشند. بهترین نوع ورق برای پانل های برش لیزر نورگیر استفاده از ورقه‌های استنلس‌استیل است که به دلیل ضدزنگ بودن دوام بالایی دارند و از طرف دیگر به رنگ‌آمیزی نیاز ندارند.

مقاله پیشنهادی:   هر آنچه درباره ورق سالید آلومینیوم باید بدانید!

جمع‌بندی

پانل های برش لیزری به دلیل مزایایی همچون طراحی‌های متنوع و خلاقانه و دوام متریال‌های مورداستفاده بسیار رایج و محبوب هستند. در برش لیزر پانل ها از متریال‌های فلزی و غیرفلزی استفاده می‌‌شود که فلزات به دلیل دوام بیشتر و مقاومت در برابر شرایط آب‌وهوایی سخت کاربرد بیشتری دارند. در ساخت پانل‌های فلزی از متریال‌هایی مانند آلومینیوم، مس، استیل و فولاد کورتن استفاده می‌شود. کاربرد پانل برش لیزری در حوزه‌های مختلف آن را به یکی از محبوب‌ترین روش‌ها در طراحی دکوراسیون داخلی و خارجی تبدیل کرده است. با استفاده از خدمات شرکت دالفا در زمینه سیستم سقف های فلزی، انواع نمای فلزی و برش لیزر می توانید با صرف زمان و هزینه کمتر، کیفیت بالاتری را تجربه کنید.



:: بازدید از این مطلب : 9
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 24 آبان 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : mar

نمای استرچ متال

یکی از مدرن‌ترین نماهایی که در حال حاضر محبوبیت زیادی در سراسر دنیا دارد نمای استرچ متال است و برای ساختمان‌های مختلف اداری، مسکونی، تفریحی و تجاری استفاده می‌شود. نام دیگر این نما، نمای اکسپندد متال است. استرچ متال شامل پانل‌های فلزی منبسط‌شده‌ای است که از ترکیب آلیاژ و درصدهای مختلف فلزاتی مانند مس، استیل، برنج، آهن و آلومینیوم تحت فرایندهای صنعتی خاص و دمای مشخص به دست می‌آید. این نمای مدرن در گروه نماهای دوپوسته مدرن قرار دارد و دارای حفره‌های سه‌بعدی است که ظاهری زیبا و مدرن به ساختمان می‌دهد. نمای استرچ متال با داشتن مزایای منحصربه‌فرد، به یکی از پرکاربردترین نماهای مدرن تبدیل شده است. در ادامه به برخی از مهم‌ترین ویژگی‌های این نما اشاره می‌کنیم.

  • وزن سبک و جابه‌جایی آسان
  • اجرا و نصب سریع و آسان
  • قابلیت نورپردازی ویژه
  • ضایعات فلزی کمتر در مقایسه با نمونه‌های مشابه
  • تنوع در رنگ و طرح
  • طراحی خلاقانه و نمای سه‌بعدی
  • قیمت مقرون‌به‌صرفه و توجیه اقتصادی عالی
  • طول عمر بالا و پایین‌بودن هزینه نگهداری
  • مقاوم در برابر گرما و رطوبت و شرایط آب‌وهوایی مختلف
  • عدم نیاز به نگهداری خاص و تمیزکاری مداوم

نمای استرچ متال؛ کاربرد پانل های استرچ متال

پانل های استرچ متال به‌عنوان نمای بیرونی ساختمان‌های اداری، تجاری، مسکونی، هتل‌ها، موزه‌ها، پایانه‌های مسافربری و سالن‌ها استفاده می‌شود. صفحات استرچ متال علاوه بر اینکه نقش محافظتی از ساختمان دارند، نمایی زیبا و جذاب به ساختمان می‌دهند. می‌توان از این پانل‌ها به‌عنوان سقف کاذب، پارتیشن و همچنین در نرده‌ها و محافظ راه‌پله‌ها استفاده کرد. نمای استرچ متال با تداعی نمای سه‌بعدی در بطن خود ظاهری جذاب و شیک به ساختمان می‌دهد. کاربرد پانل های استرچ متال عبارت‌اند از:

مقاله پیشنهادی:   آشنایی با فرایند گالوانیزاسیون و انواع آن

۱. نقش محافظتی

صفحات استرچ متال در ضخامت‌های مختلف تولید می‌شوند. می‌توان این پانل‌ها را در ضخامت بالا تولید کرد. پانل‌های ضخیم علاوه بر چشم‌انداز جذاب نقش محافظتی بسیار خوبی برای ساختمان دارند.

۲. سقف کاذب

می‌توان پانل های استرچ متال را با استفاده از روش‌های نصب ساده، روی شبکه‌های از قبل پیش‌بینی شده یا سیستم‌های اکسپوز به‌آسانی نصب کرد.

۳. پوسته دوم

یکی از انواع نماهای ساختمانی  نمای کرتین وال است. نمای استرچ متال را می‌توان به‌عنوان پوسته دوم نما روی نمای شیشه‌ای کرتین وال نصب کرد تا به‌عنوان کنترل‌کننده تابش و منحرف‌کننده اشعه خورشید عمل کند.

۴. فعال‌کننده نمای شب

صفحات استرچ متال با بهره‌گیری از چشمه‌های متنوع و استفاده از نورپردازی‌های جذاب در پشت صفحات فلزی چشم‌اندازی جذاب در شب دارد. باتوجه‌به این ویژگی خوب جهت ایجاد زیبایی و جلوه بیشتر نمای ساختمان از این صفحات و پانل های استرچ متال استفاده می‌شود.

نصب نمای استرچ متال

استرچ متال یا نمای اکسپندد متال به چهار روش نصب می‌شود که عبارت‌اند از:

  • نصب به‌صورت تیرهای عمودی و افقی: در این روش شاسی‌های افقی و عمودی روی دیوار اصلی ساختمان قرار می‌گیرند و پانل‌ها با پیچ‌ومهره و جوش روی شاسی‌ها نصب می‌شوند.
  • نصب مستقیم پانل‌ها روی نمای ساختمان: با استفاده از رول بولت، جوش و پیچ‌ومهره قطعات و صفحات استرچ متال روی بدنه اصلی نما نصب و اجرا می‌شوند.
  • نصب با قطعات اتصالی با پیچ نمایان: ابتدا بدنه اصلی ساختمان با پروفیل زیرسازی می‌شود. سپس صفحات استرچ متال به‌صورت مستقیم روی پروفیل‌ها پیچ می‌شوند. پیچ و مهره‌ها از نمای بیرونی قابل‌مشاهده هستند.
  • نصب با قطعات اتصالی با پیچ غیر نمایان: مانند روش قبلی است و تنها تفاوت آن‌ها این است که در این روش در قسمتی که به پروفیل زیرسازی می‌شود انتهای هر ورق ۹۰ درجه خم می‌شود تا محل پیچ‌شدن از نمای بیرونی قابل‌مشاهده نباشد.

نورپردازی نمای استرچ متال

نورپردازی نمای ساختمان به‌اندازه طراحی و اجرای نما اهمیت دارد. نماهای ساختمانی که امکان نورپردازی در آن‌ها کاربردی و جذاب باشد، محبوبیت بیشتری دارند. در طراحی و اجرای نمای ساختمان از متریال‌های مختلف مانند سنگ‌های تزیینی، ورقه‌های فلزی و شیشه‌های گسترده استفاده می‌شود؛ ولی متریالی مناسب‌تر است که طراحی سیستم نورپردازی در آن آسان، جذاب و کم‌هزینه باشد. ساختار مشبک پانل های استرچ متال و امکان عبور جریان نور در این پانل‌ها، این امکان را برای طراحان فراهم می‌کند تا زیباترین نورپردازی را با هزینه‌ای مناسب اجرا کنند. ازطریق نورپردازی نمای استرچ متال می‌توان شعارهای مختلف، انواع نقاشی و اشکال مختلف را در نما طراحی کرد.

مقاله پیشنهادی:   نمای مدرن ساختمان و نحوه ایجاد خلاقیت در نما ساختمان

نکات مهم قبل از اجرای نمای مدرن استرچ متال:

  • انتخاب نوع متریال مانند آهن، مس، آلومینیوم
  • تعیین مدل پانل‌ها بر اساس پهنای پایه و طول و عرض چشمه
  • انتخاب رنگ
  • آماده‌سازی طرح معماری برای سطوح


:: بازدید از این مطلب : 8
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 24 آبان 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : mar

عوامل موثر در قیمت آبرو گالوانیزه

مواد اولیه استفاده شده در ساخت آبرو گالوانیزه میزان ابعاد و همچنین نرخ ارز فاکتورهایی هستند که در قیمت آبرو گالوانیزه تاثیرگذارند. از این رو طول عمر ساختمان بیشتر شده و با وجود آبرو ها، ساختمان ها تا سالیان سال از بارش در امان می مانند.

در مبحث قیمت آبروی گالوانیزه و خرید آن به نوع ساختمان و شرایط محیطی منطقه خود توجه بسیار کنید؛ چرا که تنها این دو عامل اصلی تعیین کننده نوع آبرو هستند که اگر توجه کافی صرف آن نشود، آبرویی نامناسب ساختمان را تهیه خواهید کرد. به دلیل مناسب بودن قیمت آبرو گالوانیزه موارد کاربرد آن بسیار زیاد است و از آن ها در جکوزی، پارکینگ، سوله، مراکز صنعتی، مراکز درمانی، تاسیسات و آزمایشگاه و … استفاده متعدد می کنند.

مشخصات ورق آبرو:

از جمله عملکرد های آبرو های گالوانیزه، منع ورود رطوبت ناشی از بارش به درون ساختمان و منع تجمع آن ها بر روی بام است. این آبرو ها در خط بسیار گسترده ای تولید شده و برای هر منطقه ای، آبروی مناسب تولید شده و افراد ساکن در هر منطقه ای می توانند از آن بهره مند گردند.

مقاله پیشنهادی:   روش های پانچ ورق گالوانیزه + قیمت دستگاه

به علاوه آبروی گالوانیزه علاوه بر هدایت آب به بیرون از ساختمان، سبب بالا بردن استحکام ساختمان هم شده و مقاومت آن را با افزایش مواجه می کند و ساختمان را در برابر برخی عوامل خارجی که تهدیدی برای ساختمان محسوب می شود، محافظت می کند. ورق گالوانیزه را به علت تماس همیشگی آبرو ها با آب و رطوبت در ساخت آبرو ها استفاده می کنند. گالوانیزه می تواند در برابر رطوبت، بازخورد خوبی از خود نشان دهد و دچار پوسیدگی نشود.

قیمت آبرو گالوانیزه با توجه به ضخامت ورق ها می تواند متفاوت باشد. ضخامت ورق گالوانیزه در آبرو ها معادل ۰/۰۵ میلی متر و یا ۰/۶۰ و۰/۷۰ میلی متر است و در دو نوع هلالی و قوسی نورد شده اند. ورق هایی که بیشتر از ۰/۷۰ میلی متر ضخامت دارند، فاصله پرین های سازه باید با رعایت درصد شیب، به شکل چهارگوش خم کاری شوند. آبرو ها که وظیفه انتقال آب را بر عهده دارند، باید از چنان مقاکمتی برخوردار باشند که رطوبت به دیواره های ساختمان نفوذ نکند. از این رو بهتر است به متریال آبرو ها در زمان خرید توجه کنید.

قیمت آبرو گالوانیز؛ فروش انواع آبرو:

به دلیل گسترده بودن شرایط محیطی، تولید آبرو های نیز در انواع گسترده تری انجام می شود تا هر منطقه ای توانایی استفاده از آبروی مخصوص خود را داشته باشد. تقسیم بندی آبرو ها بر اساس ابعاد، جنس، کلاس و طرح آن ها می باشد که قیمت آبرو گالونیزه را هم تحت تاثیر قرار می دهند. از جمله عواملی که در تولید آبرو های گالوانیزه با بالا ترین کیفیت باید رعایت گردد، استحکام لازم، مطابقت آبرو با هر گونه شرایط و همچنین در برابر مواد شیمیایی مقاوم می باشد.

آبرو های گالوانیزه در دو دسته کلی یک طرفه و دو طرفه به بازار عرضه می شوند و می توان آن ها را در بازار فولاد یا آهن آلات به راحتی یافت. بسته به به نوع بازار قیمت آبرو گالوانیزه می توان متفاوت باشد. توجه داشته باشید که نمی توان برای آبرو ها قیمت ثابتی را اعلام کرد چرا که نرخ آن بر اساس طول و ضخامت آن تعیین می شود. هم اکنون که استفاده از این محصول بسیار ضروری شده و عامل دوام سازه ها است، تولید و عرضه آن با سرعت بیشتری در حال انجام است و به طور کل، بازار آن با رونق خوبی مواجه شده است.

مقاله پیشنهادی:   کاربرد پانل های برش لیزری

این محصول در همان ابتدای تولید از بازدید خوبی مواجه شد و به عنوان یک ابزار ساختمان پیشرفته و ارزان، در مدت خیلی کمی با استقبال انفجاری مواجه گردید و این موضوع منجر به تولید انواع بیشتری از این محصول شد. رفته رفته این آبرو ها،شکل و شمایل جذاب تری به خود گرفتند تا جنبه نما و تزئینی نیز برای سازه ها داشته باشند. به علاوه افراد در صورت عدم پسند آبرو ها، می توانند طرح خود را با هر گونه جنس و رنگ به تولیدی ها سفارش دهند.

جمع‌بندی

مقدار هزینه ای که بابت آبرو ها پرداخت می شود کمترین هزینه ها در ساخت و ساز هستند و نسب به مصالح دیگر، هزینه خیلی کمتری برای آبرو ها پرداخت می شود‌. لازم است بدانید که فاکتور های بسیار زیادی در تعیین قیمت آبرو گالوانیزه و انواع دیگر آن موثر اند که از جمله آن ها می توات به نرخ ارز، مواد اولیه، صادرات و واردات، متراژ و ابعاد هستند.

لازم است که افراد جهت گرفتن قیمت آبرو گالوانیزه و خرید از کارشناسان در خرید آبرو ها مشورت بگیرند و بنابر نظر آن، مناسب ترین آبرو را تهیه کنند و از خری خودسرانه آبرو ها بدون در نظر گرفتن شرایط محیط و ساختمان پرهیز کنند. با مراجعه به وب سایت دالفا تولیدکننده انواع پروفیل های فلزی، فلاشینگ و پوشش های سقفی، می توانید علاوه بر مناسب بودن قیمت آبرو گالوانیزه آن را با کیفیت مناسب تهیه کنید.



:: بازدید از این مطلب : 7
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 24 آبان 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : mar

انواع فلاشینگ عرشه فولادی

ورق‌های فلاشینگ عرشه فولادی بر اساس فاکتورهای مختلف مانند ابعاد، شکل، عرض بال‌ها، وجود آج، عرض ناحیه دندانه‌ها و عمق آن تقسیم‌بندی می‌شوند. این فاکتورها نیز بر قیمت فلاشینگ عرشه فولادی تأثیر مستقیم دارند. انواع فلاشینگ عرشه فولادی عبارت‌اند از:

۱. فلاشینگ عرشه فولادی معمولی

با استفاده از این نوع فلاشینگ عرشه فولادی، سقف‌های صاف، کم شیب یا طاق‌دار ساخته می‌شود. فلاشینگ عرشه فولادی معمولی مقاومت بالایی داشته و وزن آن کم است. علاوه بر این مقاومت بالا، نصب و اجرای آسان از دیگر مزایای این نوع فلاشینگ هستند. فلاشینگ عرشه فولادی معمولی ۴ نوع است که عبارت‌اند از:

  • نوع A: دارای دندانه‌های باریک و ضخامت 75/. تا 102 میلی‌متر
  • نوع B: دارای دندانه‌های پهن و عایق‌های صلبی به ضخامت 25 میلی‌متر و حتی بیشتر
  • نوع F: دارای دندانه‌های متوسط و دارای سیستم ارزانی برای افزایش ظرفیت باربری سازه
  • نوع N: دارای دندانه‌های پهن و عمیق
مقاله پیشنهادی:   آیا فلاشینگ پلاستیکی در ساختمان سازی کاربرد دارد؟

ضخامت هرکدام از این ورق‌ها بر قیمت فلاشینگ عرشه فولادی تأثیر می‌گذارد.

۲. قیمت فلاشینگ عرشه فولادی؛ عرشه فولادی سقف مرکب

ازنظر عملکرد و مقاومت این نوع سقف فلزی، بهترین نوع فلاشینگ‌های عرشه فولادی هستند. فلاشینگ سقف مرکب آج‌ها و برجستگی‌های مختلف دارد که با دال بتنی به‌صورت مرکب عمل می‌کنند. درباره سقف مرکب باید گفت که دو نوع است که عبارت‌اند از:

  • سقف مرکب با میلگرد
  • سقف مرکب بدون میلگرد

۳. فلاشینگ عرشه فولادی کامپوزیت

نوع دیگری از فلاشینگ عرشه فولادی نوع کامپوزیت است که دارای آج بوده و مناسب برای ایجاد ارتباط بین عرشه فولادی و دال بتنی است. قیمت فلاشینگ عرشه فولادی کامپوزیت نیز دارای قیمت مشخصی است. فلاشینگ عرشه فولادی نوع کامپوزیت دو نوع است که عبارت‌اند از:

  • نوع SB: این نوع فلاشینگ عرشه فولادی بر مبنای ابعاد بال و عمق سه نوع است که عبارت‌اند از:
  • نوع اول: دارای عمق ۳۸ میلی‌متر، بال‌های ورق صاف، عرض بال ۱۵۲ میلی‌متر و عرض پوشش ۹۱ سانتی‌متر
  • نوع دوم: دارای عمق ۵۱ میلی‌متر، بال‌های ورق آج‌دار، عرض بال ۳۰۵ میلی‌متر و عرض پوشش ۹۱ سانتی‌متر
  • نوع سوم: دارای عمق ۷۶ میلی‌متر، بال‌های ورق آجدار، عرض بال ۳۰۵ میلی‌متر و عرض پوشش ۶۱ سانتی‌متر
  • نوع SBR: ساختاری شبیه نوع قبلی دارد؛ ولی دندانه‌ها معکوس بوده و جانمایی آن متفاوت است.

۴. فلاشینگ عرشه فولادی سقف غیرمرکب

این نوع ورق‌های فلاشینگ سقف فلزی دارای آج‌های ضعیف یا بدون آج بوده و فقط به‌عنوان قالب دال بتنی استفاده می‌شود. برای تقویت دال بتن در مقطع تحتانی از آرماتور استفاده می‌شود. مقاومت سقف غیرمرکب کمتر از نوع مرکب بوده و رواج کمتری دارد. کمتر بودن هزینه اجرایی از مزایای فلاشینگ عرشه فولادی سقف غیرمرکب است. کاهش هزینه اجرایی بر قیمت فلاشینگ عرشه فولادی نیز اثر می‌گذارد.

۵. فلاشینگ عرشه فولادی قالبی

آخرین نوع فلاشینگ عرشه فولادی نوع قالبی است که برای اجرای آن به قالب چوبی نیاز نیست. برای بتن‌ریزی دال کف این نوع فلاشینگ عملکرد یک قالب فولادی دائمی را دارد. اجرای آسان و سریع و مناسب‌بودن قیمت فلاشینگ عرشه فولادی قالبی در مقایسه با نوع کامپوزیت و معمولی، آن را به گزینه مناسبی تبدیل می‌کند انواع ورق فلاشینگ عرشه فولادی قالبی نیز سه نوع است که عبارت‌اند از:

  • نوع TF 150: بدون آج، عمق ۳۸ میلیمتر، عرض پوششی ۹ سانتیمتر و عرض بال ۱۵۲ میلیمتر
  • نوع TF75: بدون آج، عمق ۲۴ میلیمتر، عرض پوششی ۷۶ سانتیمتر و عمق ۲۴ میلیمتر
  • نوع S3: بدون آج، عمق ۱۴ میلیمتر، عرض پوششی ۹۱ سانتیمتر و عرض بال ۶۵ میلیمتر

اجزای تشکیل‌ دهنده سقف عرشه فولادی

در ساخت ورقه فلاشینگ عرشه فولادی که یکی از انواع فلاشینگ فلزی است مصالح مختلفی به‌کار رفته که بر قیمت فلاشینگ عرشه فولادی اثر می‌گذارند. این مصالح  عبارت‌اند از:

  • ورق فولادی: استفاده از ورق فولادی گالوانیزه با ضخامت ۷/. تا ۱.۲ میلیمتر با دستگاه‌های رول فرمینگ به روش نورد سرد که به حالت موج‌دار فرم‌دهی می‌شوند.
  • آرماتور: با استفاده از انواع میل‌گردهای آج‌دار شاخه‌ای، الیاف‎های مخصوص بتن یا مش‌های آماده آرماتوربندی فلاشینگ عرشه فولادی انجام می‌شود. اجرای این مرحله هم نیازمند پیروی از آیین‌نامه‌های مرتبط است.
  • برشگیر گل‌میخ: گل‌میخ‌های مخصوص که روش خاص اجرا و نوع مصالح استفاده شده در آن‌ها از مزایای فلاشینگ عرشه فولادی است.
  • بتن: می‌توان در تمام طبقات در یک مرحله و به‌صورت هم‌زمان بتن‌ریزی را انجام داد. به دلیل عدم شمع‌بندی سقف‌ها، اجرای بتن‌ریزی با سرعت بالا انجام می‌شود. مقدار بتن مصرفی در هر متر مربع اسکلت فلزی باید دقیقاً محاسبه شود.


:: بازدید از این مطلب : 5
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 24 آبان 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : mar

پانچ متال چیست؟

به ورق‌ها و پنل‌های فلزی طرح‌دار که با استفاده از دستگاه پانچ و گاهی با استفاده از لیزر cnc، یک طرح خاص را روی فلزات ایجاد می‌کنند، Punch Metal یا صفحه‌های فلزی پانچ شده می‌گویند. به طور معمول جنس این صفحه‌ها از کامپوزیت، آلومینیوم و گالوانیزه است و به عنوان پوسته دوم در نمای مربوط به ساختمان به کار برده می‌شود.

برای تولید پانچ متال با استفاده از نقشه‌های تهیه شده توسط نرم افزارهای مخصوص مانند اتوکد و…، نقشه‌ها را با استفاده از نرم افزار واسط به نقشه با فرمت مخصوص به دستگاه تبدیل می‌کنیم. بعد از آن دستگاه پانچ از طریق سمبه‌های خاص بر روی سطح ورق فلزی موردنظر ضربه زده و طرحی که مد نظر داریم را ایجاد می‌کند.

نمای پانچ متال چیست؟

نمای Punch Metal نوعی نمای فلزی دو پوسته است و جزء یکی از نماهای جدید و مدرن در طراحی نمای خارجی ساختمان محسوب می‌شود. کاربرد ورقPunch Metal علاوه بر نمای ساختمان در سقف‌های کاذب نیز دیده می‌شود.  این نما یک پوشش ظریف با وزن سبک را جایگزین نماهای سنتی کرده و نیاز به تعمیر پوشش را از بین برده است. در موقع شب با اجرای نور پردازی نمای ساختمان در پشت این نما، جلوه منحصر به فردی به نمای ساختمان می‌بخشید.

نمای پانچ می‌تواند نمایانگر طرحی یکپارچه با استفاده از پنل‌های جدا از هم باشد و یا به طوری که هر پنل به تنهایی دارای یک طرح جدا از بقیه پنل‌ها باشد. انجام این کار سلیقه‌ای است و معماران و طراحان می‌توانند طرح‌های متنوعی ایجاد کند. برای استفاده از پانچ متال در انواع نمای خشک در ساختمان به عنوان پوسته دوم نمای ساختمان با استفاده از استراکچر، به طور معمول با به‌کار بردن پروفیل‌های آهنی که به سازه اصلی اتصال دارند صورت می‌پذیرد. این استراگچر باید طوری طراحی شده باشد که امکان متصل شدن پنل‌های نهایی با استفاده از سیستم جوشی و یا پیج روی آن وجود داشته باشد.

متریال نمای پانچ متال

در نمای Punch Metal معمولا از فلزاتی مانند آهن و آلومینیوم استفاده می‌شود. استفاده از این فلزات در نمای ورق مش بسیار رایج بوده؛ اما گاهی اوقات از ورق‌های فولاد و ورق‌های کامپوزیت نیز استفاده می‌شود. ضخامت آهن بین 2 الی 2.5 میلی‌متر و ضخامت آلومینیوم مورد استفاده حدود 3 میلی‌متر است.

در گذشته با استفاده از دستگاه برش مانند واتر جت، امکان تولید ورقه‌های فلزی باکیفیت نبود. امروزه باتوجه‌به پیشرفت دستگاه‌های صنعتی و CNC می‌توانید طرح‌های خاصی را با نهایت دقت و ظرافت و کیفیت اجرا کنید. به همین سبب روزانه به تعداد افراد و طراحان علاقه‌مند به اجرای این نوع نما افزوده می‌شود.

نمای Punch Metal در چه بخش‌هایی قابل استفاده است؟

به‌طورکلی در محیطی که بخواهید از تابش زیاد و مستقیم نور خورشید جلوگیری کنید، کاربرد ورقPunch Metal را می‌توانید مشاهده کنید. نمای پانچ متال قابل پیاده سازی در ساختمان‌های مختلف در شرایط آب و هوایی متفاوت است. اخیرا باتوجه‌به پیشرفت‌های مشاهده شده در زمینه مراقبت و نگهداری از این سازه، اجرای آن در هر نوع شرایط آب و هوایی قابل انجام است.

ویژگی های نمای پانچ متال باعث شده که در طراحی نمای خارجی و طراحی نمای داخلی ساختمان از آن استفاده شود. این سازه در سال‌های اخیر با استفاده از دستگاه‌های مختلف برش، طراحی‌های مختلفی در غالب پارتیشن از این سازه ارائه داده‌اند که باعث جذاب‌تر شدن نمای داخلی و خارجی ساختمان می‌شود. این نما به دلیل ساختار و حالت نیمه شفافی که دارد، مزیت‌های ویژه‌ای هم برای نمای ساختمان و هم برای سقف کاذب دارد. در نمای ساختمان به ویژه درنمای جنوبی باتوجه‌به شدت آفتاب، با استفاده از این نمای می‌توان تابش به داخل ساختمان را کاهش داد؛ اما اگر نما شیشه‌ای نباشد، نصب و اتصالات راحت‌تر خواهد بود و جلوه زیبایی برای نمای ساختمان ایجاد خواهد شد.



:: بازدید از این مطلب : 6
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 24 آبان 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : mar

نمای فلزی ساختمان

نمای فلزی ساختمان یکی از مهم‌ترین اجزای آن است که آمیزه‌ای از هنر و خلاقیت بوده و نشان‌دهنده هویت ساختمان است. در نمای ساختمان از مصالح متنوعی استفاده می‌شود که یکی از آن‌ها نمای فلزی است.

امروزه از فلزات مختلفی برای ساخت نمای فلزی ساختمان استفاده می‌شود که عبارت‌اند از: نمای آهنی، نمای مسی، نمای پانچ متال، نمای استرچ متال، نمای مش توری، نمای کامپوزیت آلومینیومی، نمای لوور آلومینیومی، نمای سه‌بعدی دیجیتال، نمای فلزی مدرن یا دکوراتیو فلزی، نمای ورق گالوانیزه، نمای کورتن و… . قیمت نمای فلزی ساختمان برای هر کدام از موارد نام برده شده متفاوت است که در ادامه به بررسی آن خواهیم پرداخت.

عوامل موثر بر قیمت ورق فلزی

برخی از مهم‌ترین عواملی که بر قیمت نمای فلزی ساختمان موثر هستند، عبارت‌اند از:

  • جنس فلز به‌کاررفته در نما
  • متراژ نما
  • دستمزد تیم اجرا
  • مشخصات فنی ورق فلزی
  • نوع طراحی نما
  • قیمت پروفیل و یراق‌آلات نما
  • نوع سازه

برای برآورد قیمت نمای فلزی، بایستی ابتدا نوع و جنس نما را مشخص کرد. به‌علاوه طرح اجرا نیز بر قیمت تاثیرگذار خواهد بود. استفاده از نمای فلزی ظاهری خاص‌تر و متفاوت‌تر به نما بخشیده و آن را از ساختمان‌های اطراف متمایز می‌سازد.

قیمت نمای فلزی ساختمان؛ قیمت انواع نماهای فلزی

انتخاب بهترین نوع نما یکی از مهم‌ترین بخش‌های ساخت‌وساز است. همان‌طور که اشاره شد، انواع مختلفی از نماهای فلزی وجود دارند؛ به‌عنوان‌مثال نمای دکوراتیو فلزی ظاهری بسیار متفاوت به ساختمان می‌بخشد و موجب تمایز آن با ساختمان‌های دیگر می‌شود. باتوجه‌به اینکه قیمت نمای فلزی ساختمان بالا است؛ اما به دلیل مزایای بسیاری که دارد به‌طورکلی مقرون‌به‌صرفه است. نوع فلز به‌کاررفته در نما یکی از مهم‌ترین عوامل موثر بر قیمت ورق فلزی است؛ زیرا قیمت هر نوع فلز متفاوت است.

مقاله پیشنهادی:   انواع نمای خشک در ساختمان

نکته مهمی که در انتخاب فلز باید به آن اشاره کرد، این است که فلز انتخابی باید با شرایط آب‌وهوایی سازگاری داشته باشد. یکی از ارزان‌ترین انواع نمای ساختمان، ورق کامپوزیت آلومینیوم و ورق گالوانیزه است؛ اما قیمت نمای فلزی ساختمان سه‌بعدی بالاتر بوده و اجرای آن پروسه طولانی‌تری و سخت‌تری دارد. یکی دیگر از عوامل موثر بر قیمت ورق فلزی، نوع طراحی نما است. هرچه طراحی نما خاص‌تر و متمایزتر باشد، قطعا قیمت نمای فلزی نیز بیشتر است.

خصوصا اگر تجهیزات و یراق‌آلات موردنیاز وارداتی باشند، بر قیمت تاثیر به سزایی خواهد داشت. مساحت نما نیز بر قیمت تاثیرگذار است. نماهای فلزی بر اساس پانل‌های پیش‌ساخته طراحی می‌شوند و هرچه مساحت بیشتر باشد، قطعا به پانل‌های بیشتری نیاز است. بسته به اینکه چه نوع فلزی در اجرای نما به کار می‌رود، نوع تجهیزات و ابزار موردنیاز نیز متفاوت خواهد بود؛ بنابراین هرچه روش اجرای نما پیچیده‌تر باشد، قیمت نمای فلزی ساختمان بیشتر خواهد بود.

انواع نمای فلزی ساختمان

همان‌طور که اشاره شد، یکی از عوامل موثر بر قیمت ورق فلزی نما، نوع فلز است. در ادامه به بررسی چند نمونه از فلزهای به‌کاررفته در انواع نمای فلزی ساختمان خواهیم پرداخت.

 ۱. قیمت نمای فلزی ساختمان؛ فولاد زنگ نزن یا استیل استلنس

فولاد زنگ‌نزن یا ورق استلنس استیل یکی از بهترین انواع فلزات برای نمای ساختمان است که مقاومت بالایی در برابر تغییرات اقلیمی و جوی دارد. باتوجه‌به دوام بالا استفاده از این نوع نما کاربرد فراوانی داشته و انتخابی ایده‌آل به شمار می‌آید. به علت مقاومت بالا و نقش مهمی که در حفاظت کلی از سازه دارد، قیمت نمای فلزی ساختمان از جنس فولاد زنگ‌نزن، به‌طورکلی مناسب و مقرون‌به‌صرفه است. مش توری یکی از انواع نماهای فلزی است که معمولا جنس آن از فولاد زنگ‌نزن است.

۲. قیمت انواع نماهای فلزی؛ مس

مس یکی از زیباترین و خاص‌ترین فلزات برای طراحی نمای ساختمان است. فرایند اکسیداسیون فلز مس، بر این زیبایی می‌افزاید و جذابیت بالایی به آن می‌بخشد. فلز مس ماندگاری خوبی داشته و آسیب نمی‌بیند. به‌علاوه وزن کمی داشته و از استحکام بالایی برخوردار است. به همین علت برای ساخت نماهای ساختمان بزرگ بسیار مناسب است. فلز مس نسبت به دیگر نماها مثل نمای آلومینیومی قیمت بالاتری دارد.

مقاله پیشنهادی:   دلایل استفاده از سقف شیروانی چیست؟

۳. قیمت نمای فلزی ساختمان؛ آلومینیوم

نمای آلومینیومی را می‌توان یکی از پرطرف‌دارترین نماهای فلزی دانست. آلومینیوم وزن سبکی داشته و شکل‌پذیری ساده‌ای دارد. از این فلز برای طراحی نماهای مشبک و طرح‌دار نیز استفاده کرده و ظاهری متفاوت به نما خواهند بخشید.

یک نکته مهم و حائز اهمیت برش ورق‌های نمای فلزی است. اگر در هنگام برش از دستگاه CNC  استفاده شود، هزینه اجرا بالاتر خواهد رفت؛ اما برش ورق‌ها با لیزر کیفیت پایین‌تری داشته و مقرون‌به‌صرفه‌تر خواهد بود؛ بنابراین نوع دستگاه برش نیز از عوامل موثر در برآورد قیمت نمای فلزی ساختمان است.

جمع‌بندی

قیمت نمای فلزی ساختمان که امروزه از اولویت‌های معماران در طراحی نما به شمار می‌آید، باتوجه‌به فاکتورهای مختلفی تعیین می‌شود. عوامل موثر بر قیمت ورق فلزی عبارت‌اند از: جنس ورق، ابعاد و متراژ، مشخصات فنی و… . عوامل دیگری نیز بر قیمت انواع نماهای فلزی تاثیرگذارند که از جمله آن‌ها می‌توان به نوع سازه، نوع طراحی نما و دستمزد تیم اجرا اشاره کرد.

شرکت صنایع پیشرو پامیر، با معرفی برند تجاری DALFA  از ابتدای سال ۱۴۰۱ باتکیه‌بر سوابق همکاری خود با مجموعه پرسابقه و با قدمت دنا (مبتکر نمای آلومینیومی دنا)  به‌صورت رسمی فعالیت مستقل خود را آغاز نموده است. دالفا همگام با شرکت‌های معتبر بین‌المللی با کار تحقیقاتی مداوم و نظارت بر فرایند و کیفیت تولید با استفاده از مناسب‌ترین و دقیق‌ترین دستگاه‌ها اقدام به طراحی و تولید انواع مختلفی از پروفیل‌های فلزی، ورقه‌های موج‌دار، فلاشینگ، آبرو، عایق، پیچ‌ومهره و… نموده است. جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره نحوه خرید و ارسال محصولات با کارشناسان دالفا در تماس باشید.



:: بازدید از این مطلب : 7
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 24 آبان 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : mar

مزایای سقف فلزی کلزیپ

یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های پوشش کلزیپ، عدم وجود محدودیت طولی و عرضی است. این سیستم به‌راحتی می‌تواند سالن‌هایی با دهانه‌های بسیار بزرگ را بدون هیچ‌گونه درزی به‌صورت یکپارچه پوشش دهد. پوشش سقف و دیوار با کلزیپ سبک، قوی و سازگار با شرایط محیطی است به‌طوری‌که در ساخت لایه‌های آن تمامی جنبه‌های فیزیکی اعم از عایق صوتی، رطوبتی، دمایی و… کاملاً رعایت می‌شود. وزن سبک کلزیپ باعث راحتی در جابه‌جایی و نصب این پوشش می‌شود.

مقاله پیشنهادی:   پوشش زیر سقف آلاچیق و ویژگی های آن

ساختار سقف کلزیپ باعث می‌شود تا این پوشش هیچ‌گونه محدودیتی در شکل‌پذیری و انعطاف‌پذیری نداشته باشد و امکان و قابلیت فرم دهی به انواع مختلف محدب، مقعر، مخروطی و… را ایجاد می‌کند. پوشش سقف و دیوار کلزیپ به دلیل ساختار یکپارچه مقاومت بالایی در برابر زلزله، تغییرات آب‌وهوایی، رطوبت، گرما و… ایجاد می‌کند.

پوشش کلزیپ در مقایسه با مصالح قدیمی عمر بالایی دارد و برخلاف سایر مصالح از تنوع رنگ و شکل زیادی برخوردار است. از دیگر مزایای پوشش سقف کلزیپ می‌توان به این نکته اشاره کرد که استفاده از کلزیپ می‌تواند تا حد زیادی در هزینه و انرژی صرفه‌جویی کند.

مزایای دیگر پوشش سقف و دیوار با کلزیپ

از دیگر مزایای پوشش سقف و دیوار با کلزیپ می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • وزن سبک: پرکاربردترین فلز در پوشش کلزیپ آلومینیوم است که استفاده از آن موجب شده است این ساختار از سایر مصالح وزن کمتری داشته باشد.
  • عدم محدودیت اندازه: استفاده از ماشین‌آلات پرتال و فرمینگ پروفیل پوشش کلزیپ در محل پروژه، این امکان را به وجود می‌آورد تا بتوان طول حداقل ۱۵۰ متر را نصب و اجرا کرد.
  • غیر قابل‌اشتعال: مواد مورداستفاده در پوشش کلزیپ تا حد زیادی در برابر آتش مقاوم و غیر قابل‌اشتعال هستند.
  • آکوستیک بودن: استفاده در ورق‌های فرم داده شده همراه با عایق حرارتی و صوتی در کلزیپ خاصیت جذب صدا را در این سیستم افزایش می‌دهد. به همین دلیل از پوشش سقف و دیوار با کلزیپ در فرودگاه‌ها، سالن‌های ترمینال و محل‌های عمومی استفاده می‌شود.
  • مقاومت در برابر سایش و خوردگی: استفاده از پوشش‌های رنگ چندلایه بر روی سطح پروفیل کلزیپ مقاومت و دوام این نوع سیستم را در برابر مواد خورنده افزایش می‌دهد.
  • مقاومت در برابر آب و رطوبت: عدم سوراخ‌کاری، عدم استفاده از پیچ و پرچ و اتصالات برای نصب لایه رو و جمع‌آوری و زهکشی مناسب آب باران توسط آبرو سبب ایجاد پوشش سقف و دیواری یکدست بدون هیچ‌گونه نفوذ رطوبت و آب به ساختمان می‌شود.
  • سازگار با محیط‌زیست: مواد تشکیل‌دهنده پوشش سقف و دیوار با کلزیپ از مواد قابل‌بازیافت تشکیل شده‌اند و فرایند تولید آن‌ها نسبت به سایر مصالح آلایندگی کمتری دارد.
  • سرعت و سهولت اجرا: بهره‌گیری از به‌روزترین ماشین‌آلات، امکان فرم‌دادن پروفیل‌های کلزیپ و فرایند نصب آسان سرعت اجرای کار را تا حد زیادی بالا می‌برد.
  • امکان استفاده در طرح‌ها و رنگ‌های مختلف: کلزیپ قابلیت اجرا در طیف مختلفی از طرح‌ها و رنگ‌ها را فراهم می‌کند.


:: بازدید از این مطلب : 10
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 24 آبان 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : mar

قیمت سقف ایستادرز + نحوه اجرا و مزایای آن

پوشش سقف ایستادرز  از مقاوم‌ترین و انعطاف‌پذیرترین انواع سقف فلزی است و کاربرد بسیاری در معماری‌های مدرن دارد. این نوع پوشش به نام‌های مختلفی همچون زیپ پانل، پوشش کلزیپ، استندینگ سیم و…  شناخته می‌شود. طراحی زیبا و شیک این نوع سقف هم می‌تواند موجب افزایش زیبایی ساختمان شود و هم ارزش آن را افزایش می‌دهد. در این سیستم باتوجه‌به نوع سقف، پانل‌ها در راستای شیب سقف پهن شده و درزهای اتصال این پانل‌ها به یکدیگر وصل می‌شوند.

سقف ایستادرز یک پوشش مستحکم با توانایی حرکت تحت انبساط حرارتی است که نصب آن با سقف‌های سنتی کاملا متفاوت است. در ادامه به بررسی عوامل موثر بر قیمت سقف ایستادرز خواهیم پرداخت.

عوامل موثر بر قیمت سقف ایستادرز

تعیین قیمت سقف ایستادرز به عوامل مختلفی بستگی دارد. متریال مورداستفاده در پوشش سقف کلزیپ تنوع بالایی دارد. عوامل زیر در تعیین نوع متریال مورداستفاده دارای نقش هستند:

  • نوع کاربری پروژه
  • موقعیت مکانی
  • مشخصات فنی سازه
  • توان مالی کارفرما
  • فرم پوشش سقف
  • و…

تمام عواملی که در بالا ذکر شد، در انتخاب متریال موثر هستند. همچنین ویژگی‌های زیر در قیمت سقف ایستادرز و قیمت تمام شده پروژه نقش ایفا می‌کنند:

  • ضخامت و دانسیته عایق
  • نوع و ضخامت ورق انتخابی
  • نوع و کیفیت رنگ ورق‌ها
  • و…

مزایای سقف ایستادرز

فارغ از بحث قیمت سقف ایستادرز، خوب است که به بررسی مزایای سقف ایستادرز بپردازیم. برخی مزایای سقف ایستادرز عبارت‌اند از:

  • سقف ایستادرز قابلیت اجرا بر روی تمام انواع سقف با اشکال هندسی متفاوت اعم از محدب، مقعر، گنبدی، قوسی، کونیک و… را دارد و به‌صورت یکپارچه و بدون محدودیت طولی انجام می‌شود.
  • به دلیل عدم انجام هرگونه سوراخ‌کاری بر روی سقف، امکان نشتی آب به‌طور کامل برطرف می‌شود. نصب سیستم ایستادرز با کلیپس‌های مخصوص آلومینیومی به شکل مخفی در زیر ورق‌ها انجام می‌شود.
  • ورق ایستادرز از جنس آلومینیوم بوده و در مقابل خوردگی، تغییرات آب‌وهوایی، اشعه فرابنفش، فرسودگی و… مقاوم است. همچنین در مقایسه با دیگر فلزات، قابلیت شکل‌پذیری بالایی دارد.
  • برای جلوگیری از ریزش بهمن بر روی سقف، نصب برف‌گیر روی سیستم ایستادرز انجام می‌شود.
  • مناسب‌ترین و بهترین عایق حرارتی و صوتی برای سیستم ایستادرز پشم سنگ است.
  • یکی از مزایای سقف ایستادرز این است که می‌توان پنل‌های انرژی خورشیدی روی آن نصب کرد.
  • در صورتی که نیاز باشد پوشش عایق حرارت، صوت یا رطوبت باشد، این پوشش به‌صورت دو لایه انجام می‌شود؛ اما اگر نیازی به عایق شدن نباشد، به‌صورت تک لایه قابل اجرا است.
  • این نوع پوشش در رنگ‌های متنوع بسته به سلیقه مشتری قابل تهیه و تولید است.


:: بازدید از این مطلب : 7
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 24 آبان 1403 | نظرات ()