روش نصب نمای پانچ متال
تفاوت در برخی مراحل نصب را میتوان از دیگر موارد تفاوت نمای پانچ متال با استرچ متال نام برد. برای نصب نمای پانچ متال همانند دیگر نماهای خشک مانند سرامیک نما، ترموود و کامپوزیت نما ابتدا باید عملیات زیرسازی انجام شود. روشهای نصب نمای پانچ متال عبارتاند از:
- نصب مستقیم روی زیرسازی فلزی: در این روش ورقهای پانچ متال بهوسیله پیچ گالوانیزه روی زیرسازی فلزی نصب میشوند. نباید ورقها از کنارهها خم شوند؛ بلکه بهصورت برش خورده روی نما نصب میشوند.
- نصب بهوسیله براکت فلزی روی پوسته اول نما: ازطریق اکسسورهای مختلف مانند براکت میتوان بیرونزدگی نما را در این روش ایجاد کرد. براکتها روی زیرسازی فلزی پوسته اول، پوسته دوم را ایجاد میکنند. در این روش باید ۴ گوشه ورق پانچ به براکتها متصل شوند.
- نصب ازطریق خم روی زیرسازی فلزی: در این روش نصب نمای پانچ متال ورقهای پانچ از لبهها خم میشوند و افزایش استقامت ورقها از این روش نصب از مزایای نمای پانچ متال است.
تفاوت نمای پانچ متال با استرچ متال؛ روش نصب نمای استرچ متال
برای استفاده از مزایای نمای استرچ متال باید عملیات نصب آن توسط متخصصان حرفهای انجام شود. مهمترین روشهای نصب نمای استرچ متال عبارتاند از:
- روش نصب مستقیم با جوشکاری: رایجترین روش نصب نمای استرچ متال است که در آن ابتدا ورقها به پروفیل نبشی و سپس پروفیل زیرسازی جوش داده میشود. در این روش نصب علاوه بر دستگاه جوش از رولت بولت و دستگاه جوش نیز استفاده میشود.
- نصب به روش قطعات اتصالی و پیچ نمایان: در این روش ابتدا پروفیل زیرسازی در بدنه ساختمان قرار گرفته و ورق استرچ متال روی پروفیلها نصب میشود. در این روش پیچ و مهرهها از بیرون نمایان هستند.
- نصب ازطریق پیچ مستقیم و اتصال غیر نمایان: این روش نصب مانند روش قبلی است با این تفاوت که با خمکردن ۹۰ درجه محل اتصال استرچ متال به پروفیل زیرسازی، پیچها پوشانده میشوند.
- نصب به روش هنگ: این روش نصب نیز میتواند یک تفاوت دیگر برای تفاوت نمای پانچ متال با استرچ متال باشد. در این روش ابتدا بدنه سازه با قابها و تیرهای افقی و عمودی پوشانده شده و بعد ورقهای استرچ سوراخکاری شده و با پیچومهره و جوش به تیرها و قابها متصل میشوند.
جمعبندی
نمای استرچ متال و پانچ متال دو نمونه از نماهای مدرن با زیبایی خاص و منحصربهفرد هستند که در معماری مدرن از آنها استفاده میشود. سرعت اجرایی بالا، کنترل تابش نور خورشید، ایجاد نمای بصری منحصربهفرد، مقاومت در برابر عوامل جوی و زنگزدگی و عملکرد بهعنوان یک عایق صوتی مناسب از مزایای نمای پانچ متال است.
علاوه بر این تهویه طبیعی، ظاهر جذاب و مدرن، تنوع در رنگ و طرح و انعطافپذیری بالا نیز برخی از مزایای نمای استرچ متال هستند. گرچه برخی از مزایای این دو نوع نما شباهتهای زیادی با یکدیگر دارند؛ ولی تفاوتهای ساختاری بین آنها نیز وجود دارد. تفاوت در طرح، عملکرد، تفاوت در ساخت و هزینه برخی از موارد مربوط به تفاوت نمای پانچ متال با استرچ متال است.
گروه صنعتی بازرگانی دالفا انواع نماهای فلزی، سیستم سقفهای ایستادرز، فلاشینگ و… را تحتنظر برترین متخصصان و با استفاده از دستگاهها و تجهیزات مدرن تولید میکند. کیفیت بالا و رعایت تمام استانداردهای جهانی تولید موجب شده است تا گروه صنعتی دالفا بهعنوان یک برند معتبر شناخته شود. با مراجعه به صفحه تماس با ما میتوانید اطلاعات کامل مربوط به محصولات و پروژههای شرکت را کسب کنید.
:: بازدید از این مطلب : 3
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0